Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Virksomhed

Mission

“When written in Chinese, the word 'crisis' is composed of two characters. One represents danger and the other represents opportunity." John Fitzgerald Kennedy

Mission

Omhyggelig udvælgelse af de bedste råvarer, formulering og fremstilling af granulatet udført internt i virksomheden , design og udvikling af udstyr og teknologi i vores laboratorium , omhyggelig opmærksomhed på alle trin i produktionsprocessen, høj produktionskvalitet , maksimal kundetilfredshed i form af produkt-og leveringstid, service og kvalitet : det er de "nøgleord " og værdier Merlett , der fra sin begyndelse til nutiden, er kendt og værdsat i hele, verden. Teknisk plast slanger er produceret i vores to produktionssteder Daverio og Varano Borghi, i provinsen Varese , Italien.

Ved at lytte til kundens krav, og altid forfølge nye markedsstrategier , hvilket har lettet virksomhedens vækst fra 1952 til i dag. Et tillidsforhold baseret på viden , erfaring og intuition, en mekanisme til gensidig og varig troskab er, hvad der binder Merlett til sine kunder. Opmærksomheden på vores kunders behov, har været et centralt element i virksomhedens succes, som i årenes løb har opbygget et respekteret navn i branchen. Både på det nationale og internationale marked, Merlett er kendt som en førende producent af fleksible termoplastiske slanger.
I hjertet af Merlett det er en "etisk selskab" på et frit marked, et selskab, der ønsker at gøre en fortjeneste kan ikke ignorere deres sociale og institutionelle dimensioner.

I centrum af den daglige engagement Merlett står fokus på miljøsikkerhed, sociale spørgsmål, lokalsamfund og menneskelige ressourcer.
Virksomheders adfærd i udviklingen af erhvervsaktiviteter er baseret på værdier og integritet i vores engagement i en åben og gennemsigtig administration er baseret på sporbarhed af operationer, overholdelse af love og interne regler, der er afgørende for at sikre tilliden til aktionærer, långivere, som samt dens menneskelige ressourcer, kunder, leverandører og institutioner, som Merlett interagerer.