Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Innovation

Technology

Teknologi udvendigt og indvendigt på merlett`s slanger

Technology

Fordelen af års erfaringer, og banebrydende teknologi, er hemmeligheden bag Merlett og vores produkter.
Selvom en slange ser ”tom” ud, er den fuld af teknologi, og et højt indhold af innovation. Forsat udvikling inden for teknologien, i jagten efter et bedre og bedre produkter, bliver støttet af en konstant reinvestering af overskuddet, i teknologisk innovation og specielt med den periodiske introduktion af nye interessante produkter til vores kunder.
Reinvesteringen af overskuddet, i søgen efter nye materialer og teknologier, har gjort det muligt for Merlett at forblive den førende leverandør på markedet.
Takket være vores interne design afdeling, kan vi præsentere til kunden, ikke kun katalogvarer, men også speciale konfigureret produkter i ethvert led, så turen fra opfattelsen af kundens behov, over stadiet forskning, udvikling af ny teknologi, og design og til installation af maskinerne for realiseringen, af de innovative produkter, bliver denne proces relativ kort og fleksibel.
Løbende investeringer i teknologi har også tilladt Merlett at kreerer, gennem årene, en meget effektiv fabrik, som gør det muligt, at sikre mulighederne for en konsolidering af forretningsforbindelsen, med eksisterende kunder, men også muligheden for at øge vores markedsandel.
For at imødekomme specifikke anmodninger fra vores kunder, er Merlett udstyret med avanceret maskineri og teknologi, som giver en fleksibilitet til at producerer forskellige produkter på maksimalt niveau.
Siden starten af 90´erne er Merlett gået fra enkelt spindel produktion, til en multi – spindel produktion (flere hoveder). Fornyligt har vi også fået indført et automatisk skæresystem, men en deraf følgende reduktion af affald, og forbedret kvalitet på produktionslinjen. Det ultimative mål er at producerer slanger, på den mest økonomiske måde, og at skabe værdi og tilfredshed for slutkunden.