Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Innovation

Research

Laboratorium og forskning i nye materialer og produktions teknologi

Research

Kundetilfredshed er nøglen til Merlett`s succes.
”Viden” er det første skridt på vejen til at finde en løsning: Vi skal først og fremmest forstå kundens behov, for at finde en løsning, og udvikle teknologier, som dækker disse behov for materialer, og produktets applikationer.
Vores materialer, som allerede er egnede og certificeret ved produktionsstart, er en af Merlett`s mange styrker. Sammen med den historiske produktion, som oprindeligt startede med PVC–slanger, men nu også omfatter PP- /EVA- /PU – Termoplastisk- og gummislanger.
De nuværende tendenser indenfor forskning er at, bruge kvalitets materialer med en bl.a. høj konduktivitet til afledning af statisk elektricitet, hvor det skulle være nødvendigt, som kan skabe problemer.
På grund af den stigende efterspørgsels fra markedet, har den seneste forskning på vores laboratorium blevet brugt på produkter, uden phthalater og videreudvikling af forskellige typer phthalatefri slanger.
Udfordringen de seneste år har også været at kombinerer forskellige råvarer, skabe nye produkter, og en stigende mængde varianter. Hvor bestemte stoffer før kun blev brugt i forbindelse med gummislanger, er det i dag Merlett`s målsætning at gøre termoplastiske slanger egnede til brug, og anvendes på minimum sammen opgaver.
Resultaterne er igennem årene blevet opnået takket være en kontinuerlig udvikling af nye produkter, tilføjelser til vores store sortiment af innovative standard produkter i form af materialer og den dermed følgende produktionsteknologi, som i nogen tilfælde har været med til at revolutionerer markedet.
Udover de mange nyskabelser, der har påvirket Merlett`s vifte af produkter, for at kunne opfylde de stadigvæk skiftende behov, og specialiseret opgaver, har og er vores produkter, synonym med den slange, som de skal bruge: f.eks. er Arizona en slange, som Merlett har haft på markedet over 20 år, der nu angives af kunderne som de ”grå – grønne”, som en rigtig god sugeslange.
Et andet eksempel er gruppen af Armorvin® slangerne, som er blevet synonym med en transparent slange med en stålspiral.

Research

Merlett`s styrke er, at vores evne til at kombinerer den energi man får fra de traditionelle produkter, med innovationen frembragt, af de banebrydende løsninger, for til stadighed at forny sig, og forstærke Merlett´s mærke som den førende på markedet.