Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Innovation

Innovation

Hjertet i merlett er der, hvor vi tester materialerne og vi er konstant på udkig efter nye udviklingsmulighedr.

Innovation

Vore kontinuerlige søgen efter nye materialer og at være på forkant med den teknologiske udvikling, har gjort det muligt for Merlett at føre en politik, med løbende forbedringer af eksisterende produkter og udviklingen af nye typer.

Vores produktsortiment, er i øjeblikket det største i branchen og er konstant stigende på baggrund af udviklingen af nye materialer og produktionsteknologier, som er en reaktion på kravene på markedet.

I vores laboratorium afprøver vi hele tiden nye type materialer af, og kigger på deres samspil med miljøet, for at finde den ”rigtige opskrift” til ”fair use” og for at give kunden en total tilfredshed med vores produkter.

Innovation

Vores laboratorium tester slangen for en livscyklus, og testene udføres på produkternes tekniske egenskaber såsom: arbejdstryk, elektriske egenskaber, og resistensen overfor forskellige temperaturer, UV lys, kemikalier, brandtest, fleksibilitet og mekaniske påvirkning som træk og tryk test, etc.
Laboratoriet har et airconditionanlæg med en konstant temperatur på +23° og en anden hvor temperaturen kan varierer mellem -10° til -35°, for at kunne udfører de meget krævende tests.
Udover de forskellige værktøjer, som er blevet udviklet gennem årene, er vi også stærkt afhængig af de erfaringer, som vores medarbejdere i laboratoriet får samlet. I Merlett har vi også en mindre produktionsafdeling, hvor vi udfører diverse tests og følger alle faser i slangernes og materialernes udvikling gennem produktionen.
På det mere praktiske område bruger vi en bukkemaskine, samt et slidstyrke- og trykværktøj, med det formål at teste produkternes slidstyrke eller holdbarhed ved tryk.
Vores tests af såvel materialerne, som det færdige produkt, er også meget vigtigt i forhold til den mekaniske træk og komprimerings egenskaber som bliver foretaget med dynamometer, produkterne bliver også testet for UV bestråling ved hjælp af særlige lamper.
Testene i laboratorier bliver overvåget 24 timer i døgnet, da maskinerne der bruges til test er overvåget for at sikre, at intet går uset hen.